NOVOSTI


Novost u našoj ponudi su PANORAMA LAMELE SA REŠETKAMA I MREŽICOM ZA KOMARICE!


Specifičnosti ovog sistema su: neusporedivo više prozračnosti (80%), ugradnja komarica, prodaja u modulima, ...

saznajte2


>>> TRAŽIMO DISTRIBUTERE ZA PRODAJU ROLETA I KOMARICA NA PODRUČJU CIJELE HRVATSKE!

 

Kontaktirajte nas! 

 


akcija2


ROLETE S ELEKTROMOTORIMA

SOMFY je svjetska marka najviše kvalitete u automatskom upravljanju različitih vrsta sjenila u kući. Osim za rolete, Somfy je razvio upravljanje za tende, žaluzine (unutarnje, vanjske), ulazna i garažna vrata, vanjsko osvjetljenje, grijanje i drugu opremu te vrste. Tvrtka Somfy osnovana je 1960. u mjestašcu Cluses na jugu Francuske, a kroz mrežu predstavništva nalazi se diljem svijeta na 5 kontinenata u 53 zemalja, s više od 6.000 zaposlenika i 220 milijuna korisnika.
Somfy predstavništva za Hrvatsku otvoreno je 2007. godine sa sjedištem  u Dražicama, u okolici Rijeke u okviru tvrtke BFT-ADRIA d.o.o. Kroz mrežu naših partnera kupcima donosimo pouzdana, energetsko efikasna i dugoročna rješenja za automatizaciju kuće i upravljanje zgradama.

Rolete na Somfy način pravo su rješenje za Vas. Sa Somfy motoriziranim i automatiziranim roletama  dobit ćete najviše za svoju investiciju. Vaš će svakodnevni život biti jednostavniji, vaš će interijer biti zaštićen od sunčeve svjetlosti, a uz rad roleta prilagođen godišnjem dobu uštedjeti ćete na troškovima za grijanje i hlađenje.


SOMFY MOTORI

Postoje dvije osnovne vrste cijevnih motora za rolete – u žičanoj ili RTS izvedbi.

 • LT 50 NHK je žičani motori za rolete s mogućnošću ručnog namatanja pomoću palice u slučaju nestanka struje, prema veličini okretnog momenta (od 10 do 50 Nm) postoje različite vrste motora.
 • LT 60 NHK je žičani motori za rolete s mogućnošću ručnog namatanja pomoću palice u slučaju nestanka struje, prema veličini okretnog momenta (od 60 do 120 Nm) postoje različite vrste motora.
 • LT 50 NHK RTS je motor upravljan radio tehnologijom (RTS) s  mogućnošću  ručnog namatanja pomoću palice u slučaju nestanka struje, prema veličini okretnog momenta (od 10 do 50 Nm) postoje različite vrste motora.


SENZORI

Ovisno o vremenskim prilikama, vjetru i/ili suncu, svojim roletama upravljajte pomoću senzora kojima ćete zaštititi platno roloa ili interijer vaše kuće.

 • SUNIS RTS je bežični senzor za sunce koji se napaja putem fotonaponskih ćelija. Automatski aktivira rolete kad je postignut zadani prag jakosti sunčeve svjetlosti.  
 • SUNIS INDOOR  RTS je bežični unutarnji senzor za sunce za jedan prozor.
 • THERMOSUNIS INDOOR RTS je bežični unutarnji senzor za temperaturu i sunce za sve rolete u jednoj sobi.


DALJINSKI UPRAVLJAČI

Somfy daljinski upravljači vrše prijenos naredbi prema motorima koji su ugrađeni u rolete (ili drugu vrstu sjenila) i svi imaju funkcije za podizanje, spuštanje i zaustavljanje i mogućnost omiljene „my“ pozicije.

 • Telis 1 RTS je 1-kanalni daljinski upravljač za upravljanje jednom roletom ili grupom motoriziranih roleta.
 • Telis 4 RTS je 5-kanalni daljinski upravljač za upravljanje do 5 motoriziranih roleta, pojedinačno ili grupno.
 • Telis Soliris RTS je daljinski upravljač koji se koristi za upravljanje funkcijama za sunce kod senzora Sunis WireFreeTM RTS, Sunis Indoor RTS i Thermosunis Indoor RTS.
 • Telis 16 RTS je NOVI!!! 16-kanalni daljinski upravljač za centralno upravljanje. Programiranje je pojednostavljeno. Njime možete kreirati do 16 grupa i upravljati roloima po sobama, katovima, fasadama… u skladu s Vašim potrebama.


OSTALA RADIO OPREMA ZA ROLETE

 • Centralis Uno RTS vrši nadogradnju Vašeg sustava od sustava s ožičenjima u RTS sustav, znači da ima mogućnost lokalnog upravljanja tipkama i/ili daljinskog upravljanja.
 • Chronis RTS je vremenski RTS programator na baterijsko napajanje. Radijsko upravlja jednim ili više motora s mogućnošću programiranja vremena podizanja i spuštanja roloa.
 • Centralis Indoor RTS je RTS prijemnik koji pretvara svaku postojeću žičanu izvedbu motornog pogona u RTS instalaciju.
 • Inis Uno je prekidač za upravljanje jednim motorom. Jedan pritisak-jedna funkcija (GORE – DOLE –STOP).
 • Smoove RTS je NOVA!!! generacija zidnih upravljača koji su osjetljivi na dodir. Možete birati između upravljanja s pojedinim proizvodima/prozorima ili centralnim upravljanjem cijele sobe. Smoove RTS će bit u skladu s vašim precizno odabranim interijerom, naime postoje četiri boje središnjeg modula koje se mogu kombinirati sa 8 vrsta okvira. Sami odaberite najbolju kombinaciju modula i okvira.

pdfPrednosti motoriziranih roleta.pdf