NOVOSTI


Novost u našoj ponudi su PANORAMA LAMELE SA REŠETKAMA I MREŽICOM ZA KOMARICE!


Specifičnosti ovog sistema su: neusporedivo više prozračnosti (80%), ugradnja komarica, prodaja u modulima, ...

saznajte2


>>> TRAŽIMO DISTRIBUTERE ZA PRODAJU ROLETA I KOMARICA NA PODRUČJU CIJELE HRVATSKE!

 

Kontaktirajte nas! 

 


akcija2


Kako ste čuli za nas?

ODRŽAVANJE I PROZRAČIVANJE

ODRŽAVANJE

Pojedine dijelove prozora održavamo na slijedeći način:

  • Profil: za čišćenje isključivo koristiti mekanu krpu, blaga, neagresivna sredstva začišćenje te mlaku vodu
  • Gumene brtve: prati običnom vodom i blagim sredstvom za čišćenje, nakon pranja premazati glicerinom ili silikonskim sprejem da bi guma zadržala elastičnost
  • Staklo: prati mlakom vodom, koristiti sredstva za čišćenje stakla, osušiti mekom krpom
  • Okov: pravilna njega i održavanje podrazumijeva jedanput godišnje lagano podmazati uljem pokretne dijelove okova


OPREZ !!!
Nikada ne koristiti za čišćenje grubu kuhinjsku spužvu, suhi deterđent, tekućine koje sadržavaju kiselinu, razređivać, aceton,…

 

PROZRAČIVANJE

Redovito prozračivanje regulira vlažnost zraka i brine za ugodnu klimu u Vašem prostoru. Preporučamo kratka i intenzivna prozračivanja (nekoliko puta dnevno napraviti propuh 2-4 minute) da bi izbjegli gubitke energije potrošene za stvaranje dobre klime u prostoru.
Ovakvim prozračivanjem postižemo u roku od nekoliko minuta gotovo potpunu izmjenu zraka u prostoriji bez hlađenja spremnika topline u stanu (grijaća tijela, namještaj, zidovi).
Današnji prozori vrlo dobro brtve te je prozračivanje prostorija nužno radi izbjegavanja kondenzacije i stvaranja plijesni.  


Savjetujemo ugradnju samoregulirajućeg sistema za prozračivanje „AEROSOL“ koji automatski regulira ulazak-izlazak zraka iz prostorije. Inteligentni samoregulirajući sustav vrši izmjenu zraka bez da brinete o prozračivanju, nema nagle promjene temperature i propuha.
Potrebno je spriječiti pojavu stvaranja plijesni i kondenzacije, a to možemo jedino prozračivanjem. Zatvoreni PVC prozori iznimno dobro brtve i ne dozvoljavaju strujanje zraka kao što je bio slučaj kod starih drvenih prozora. Zato je iznimno bitno prostorije prozračivati, a ne izazvati velike gubitke energije.