SKO i SKO-P

GARAŽNA ROLO VRATA

BGR
Rolo garažna vrata savršeno su rješenje, kako za novogradnje, tako i za garaže postojeće zgrade. Ona predstavljaju osiguranje za građevinske otvore, garaže, skladišne ​​i maloprodajne objekte protiv neovlaštenog pristupa i vremenskih uvjeta. Ovisno o dimenzijama i uvjetima, moguća je ugradnja garažnih vrata na konzoli i u kutiji. Lamele garažnih vrata su većinom punjene pjenom, izrađene su od visokokvalitetnog aluminijskog lima, s dvoslojnim PU/PA premazom boje. Ovaj premaz karakterizira visoka otpornost na habanje i vremenske utjecaje. Ekstrudirani profili garažnih vrata vrlo su izdržljivi i otporni. Dostupni su i u svim bojama iz RAL karte.

GARAŽNA ROLO VRATA BGR

KONFIGURACIJE

BKR-SK - GARAŽNA VRATA

BGR-SKO-P - GARAŽNA VRATA

GARAŽNA ROLO VRATA
BGR
Ušteda prostora je još jedna prednost korištenja rolo garažnih vrata. Vertikalna garažna vrata su dobra opcija kada je prilaz kratak ili počinje s ulice. Ovo značajno poboljšava sigurnost vozača, jer podignuta zavjesa na vratima ne ograničava vidljivost. Korištenje električnog pogona omogućuje korištenje mehanizma za daljinsko upravljanje. Radio kontrola dopušta otvaranje i zatvaranje vrata pomoću daljinskog upravljača.
U skladu s važećim propisima, garažna vrata dolaze opremljena sa uređjajem za zaštitu od pada. Također mogu biti opremljena zaštitom od gnječenja kod zatvaranje i set fotoćelija. U slučaju nestanka struje, vrata se mogu otvoriti pomoću ručnog pogona. Elektromagnetski pogon kočnica s vješalicama za blokiranje, učinkovito osjeća svaki pokušaj podizanja zavjese.
Zahvaljujući širokoj paleti boja, izvrstan su ukrasni element koji pristaje uz svaki dizajn i izgled zgrade.
Primarna djelatnost i specijalizacija tvrtke je proizvodnja i veleprodaja roleta, komarica, žaluzina i garažnih vrata.

ADDRESA SPLIT

Sičane 16
HR-21232 DICMO

RADNO VRIJEME SPLIT

Pon-Pet 7-15 h
Vikend: zatvoreno

Zagreb

+385 (0) 98 9151 058
alurol@alurol.hr

ADDRESA ZAGREB

Zagrebačka ulica 2/B
HR - 10370 Dugo Selo - Velika Ostrna

RADNO VRIJEME ZAGREB

Pon-Pet 8-16 h
Vikend: zatvoreno
ALUROL 2022 - izrada "Web Dizajn Radionica"

© Copyright protected

phone-handsetmapclockcrossmenu