MZN

ROLO KOMARNIK - MZN

Nezavisni sustav za zaštitu od insekata izvrsno je rješenje koje štiti unutarnje prostore od insekata s mogućnošću zatvaranja i otvaranja u bilo kojem trenutku. Konstrukcijski elementi komarice (kutija, vodilice, završna lamela) izrađeni su od ekstrudiranog aluminija, što osigurava izdržljivost za dugi niz godina uporabe. Posebna kopča pomaže u podešavanju visine zatvarača mreže. Instaliranje sustava na nadvratnik vrlo je brzo i jednostavno, zahvaljujući aluminijskom nosaču u boji kutije. Osim toga, moguće je upotrijebiti restriktor koji omogućuje nježno i bešumno zatvaranje krajnjih lamela na kutiji. Sustav je vrlo praktičan, posebno radi toga što koristi druge komponente sustava za zaštitu od insekata koje nudi Alu Rol Ovo je estetski ugodno i moderno rješenje koje se zahvaljujući svojoj maloj kutiji savršeno uklapa u svaki otvor i zadovoljiti će potrebe korisnika koji ne žele koristiti fiksne komarnike. Novost u ponudi je intuitivni mehanizam ALU-CLICK za praktično zatvaranje i otvaranje mreže protiv insekata, što čini njegovu upotrebu vrlo jednostavanom i ne zahtijeva puno truda. Prilikom zatvaranja dovoljno je lagano zatvoriti završnu letvicu mreže. Ako ga želite otvoriti, pritisnite na završnu letvicu i automatski se otvara.
Polu-ovalna kutija od ekstrudiranog aluminija
Brtva montirana na vrhu kutije
Završna lamela od ekstrudiranog aluminija sa brtvom
Vodilice od ekstrudiranog aluminija sa brtvom
ROLO KOMARNIK MZN
Rolo mreža protiv insekata izvrsno je i iznimno čvrsto rješenje. Može se otvoriti i zatvoriti u bilo koje vrijeme. Korištenje graničnika omogućuje nježno i bešumno zatvaranje završne lamele.
Strukturni elementi komarnika su izrađeni od ekstrudiranog aluminija, što osigurava trajnost i otpornost na dugogodišnju upotrebu. Izvrsna nepropusnost je zajamčena dodatnim brtvama postavljenim na vrhu kutije, na završnoj lameli i kanalicama.
Veliki izbor boja unutar RAL standardne karte može zadovoljiti potrebe većine zahtjevnih kupaca. Bojanje elemenata odrađuje se sljedećim metodama: praškastim premazom ili Decoral folijom.
Primarna djelatnost i specijalizacija tvrtke je proizvodnja i veleprodaja roleta, komarica, žaluzina i garažnih vrata.

ADDRESA SPLIT

Sičane 16
HR-21232 DICMO

RADNO VRIJEME SPLIT

Pon-Pet 7-15 h
Vikend: zatvoreno
ALUROL 2022 - izrada "Web Dizajn Radionica"

© Copyright protected

phone-handsetmapclockcrossmenu