SK i SK-E

ALUROL LOGO
SK i SK-E
Rolete na bazi SK, SK-E namijenjene su za korištenje u postojećim zgradama.Prednost ovih proizvoda je što ne ometaju gradnju, i ne zahtijevaju nikakvu posebnu pripremu za ugradnju jer nisu integriranis prozorima. Kupci se tako mogu odlučiti za ugradnju predprozorskih roletau u bilo koje vrijeme. Ova rješenja mogu se ugraditi na prozorske okvire ili izravno na zid. U prvom slučaju Alu Rol preporuča odabir poluovalnog SKP box sustava, jer savršeno odgovara vanjskom zidu, odnosno SK sustavu, sa kutijom rezanom pod kutom od 45°. Rolo zavjesa je obično izrađena od profiliranih lam. s pjenom, izrađenih od visokokvalitetnog aluminijskog lima i dvoslojnog PU/PA premaza boje. To čini proizvod otpornijim na habanje i vremenske utjecaje. Alu Rol također nudi profile veće krutosti i stabilnosti, izrađene od ekstrudiranih aluminijskih i plastičnih profila. Prilagodljivi sustavi također se mogu integrirati s komarnicima. Ovo sveobuhvatno rješenje pruža učinkovitu zaštitu od insekata ljeti, dok zimi štiti unutarnje prostore od gubitka topline

MODELI

SK

SK+MKT

SK-E

SK i SK-E
Upravljanje roletama može se vršiti ručno ili pomoću elektromotora spojenog na kontrolni sustav koji omogućuje praktičan rad proizvoda. Aluprof također nudi inteligentne upravljačke sustave koji omogućuju upravljanje roletama praktički s bilo kojeg mjesta, koristeći pametni telefon, tablet ili računalo.
Inteligentan dizajn i pažljivo odabrani materijali pružaju učinkovitu zaštitu protiv uljeza. Osim toga, osiguravaju izvrsnu toplinsku izolaciju koja omogućuje značajno smanjenje troškove grijanja zimi i protok topline ljeti, što smanjujepregrijavanje prostorija.
Zahvaljujući širokoj paleti boja, izvrstan su ukrasni element koji pristaje uz izgled zgrade. Izrađene od visokokvalitetnih limova, komponente sustava karakterizira visoka otpornost na habanje i vremenske uvjete.
Primarna djelatnost i specijalizacija tvrtke je proizvodnja i veleprodaja roleta, komarica, žaluzina i garažnih vrata.

ADDRESA SPLIT

Sičane 16
HR-21232 DICMO

RADNO VRIJEME SPLIT

Pon-Pet 7-15 h
Vikend: zatvoreno
ALUROL 2022 - izrada "Web Dizajn Radionica"

© Copyright protected

phone-handsetmapclockcrossmenu