MRSZ

FIKSNI KOMARNICI - MRSZ

Ovaj proizvod je rješenje dizajnirano za korištenje sa aluminijskim prozorima. Zasloni su estetski ugodni i nadopunjeni visokokvalitetnim detaljima. Sve komponente izrađene su od ekstrudiranog aluminija, što osigurava otpornost na vremenske utjecaje i pouzdan rad proizvoda dugi niz godina. Okvir zaslona može se spojiti pomoću aluminijskih unutarnjih kutova, što ga čini estetskim riješenjem sa bojom u skladu s okvirom prozora (može biti obojen u bilo koju boju RAL-a). Korištenje fiksnog zaslona ni na koji način ne ograničava funkcionalnost prozora. Kuke zaslona rade s bilo kojim prozorskim sustavom.
Okvir s plastičnim unutarnjim kutom.
Gornja kuka omogućuje jednostavno postavljanje komarnika u gornji dio okvira, koji je također opremljen četkom za britvljenje.
Montažna kuka omogućuje jednostavno postavljanje
Donja kuka omogućuje jednostavno postavljanje komarnika u donji dio okvira.
FIKSNI KOMARNIK MRSZ
Okvir komarnika može se spojiti pomoću aluminijskih unutarnjih kutova, što omogućuje usklađivanje boje s okvirom prozora (može biti obojen u bilo koju boju RAL-a). Korištenje fiksnog komarnika ni na koji način ne ograničava funkcionalnost prozora.
Instalacija je brza i jednostavna zahvaljujući upotrebi montažnih kopči.
Veliki izbor boja unutar standardne karte može zadovoljiti potrebe većine zahtjevnih kupaca. Bojanje elemenata se radi standardnim premazom ili Decoral folijom.
Primarna djelatnost i specijalizacija tvrtke je proizvodnja i veleprodaja roleta, komarica, žaluzina i garažnih vrata.

ADDRESA SPLIT

Sičane 16
HR-21232 DICMO

RADNO VRIJEME SPLIT

Pon-Pet 7-15 h
Vikend: zatvoreno
ALUROL 2022 - izrada "Web Dizajn Radionica"

© Copyright protected

phone-handsetmapclockcrossmenu