SP i SP-E

SP i SP-E
Ugradbeni sustavi uglavnom su dizajnirani za korištenje u novoizgrađenim zgradama, ali i u postojećim, nakon što su izvršene promjene na nadvratniku.Važno je planirati korištenje takvih rješenja, što se odnosi i na njihov način ugradnje, i to već u fazi projektiranja zgrade, kako bi se omogućilo učinkovito korištenje funkcionalnih vrijednosti proizvoda. SP & SP-E sustavi donose izvrsne performanse toplinske i zvučne izolacije jer ne ometaju prozore i vrata, te stoga ne utječu na energetsku kvalifikaciju zgrade. Također se integriraju u fasadu zgrade i čine njen sastavni dio. Prednja strana kutije je ujedno i temeljni sloj za bilo koji završni materijal (tj. klinker), tako da ostaje nezapažen element u fasadi zgrade. Ostali elementi kao što je revizija ili vodilice mogu se uskladiti s bojom prozora. Kao što je to slučaj s adaptivnim sustavom, lamele mogu biti izrađene od plastike punjene pjenom ili ekstrudiranih profila. Rolete s ugradbenim sustavom mogu biti opremljene komarnikom koji pruža učinkovitu zaštitu od Aluprof's roller shutter systems certified by insekata uz održavanje dotoka svjetlosti i svježeg zraka u unutarnje prostore.

MODELI

SP-E

SP-E + MKT.

SP i SP-E
Roletama se može upravljati ručno ili pomoću električnog pogona spojenog na upravljački sustav radi lakšeg korištenja. Aluprof također nudi inteligentno upravljanje koje omogućuje upravljanje roletama s gotovo bilo kojeg mjesta, koristeći pametni telefon, tablet ili računalo.
Što se tiče ugradbenih sustava, naša ponuda uključuje i verziju s mrežom protiv insekata koji korisniku pruža učinkovitu zaštitu od insekata uz održavanje protoka svjetlosti i svježeg zraka u unutrašnjosti. Osim toga, moderan dizajn SP i SP-E sustava omogućuje izvođenje radova održavanja i servisa na mehaničkim elementima rolete bez narušavanja privatnosti stanara.
Veliki izbor boja unutar standardne RAL karte može zadovoljiti potrebe većine zahtjevnih kupaca. Premazi u boji na ekstrudiranim elementima nanose se korištenjem praškastog premaza, što osigurava visoku kvalitetu i trajnost proizvoda.
Primarna djelatnost i specijalizacija tvrtke je proizvodnja i veleprodaja roleta, komarica, žaluzina i garažnih vrata.

ADDRESA SPLIT

Sičane 16
HR-21232 DICMO

RADNO VRIJEME SPLIT

Pon-Pet 7-15 h
Vikend: zatvoreno
ALUROL 2022 - izrada "Web Dizajn Radionica"

© Copyright protected

phone-handsetmapclockcrossmenu