MPH HARMONY

MPH HARMONY
Sustav za zaštitu od insekata MPH je prvenstveno dizajniran s ciljem uštede prostora. Ovaj je proizvod idealan za ugradnju na vrata terasa i balkona, gdje širina doseže i do 4 m. Korištenje posebne plisirane mreže koja se pri zatvaranju slaže u cik-cak uzorak i skriva u bočnom profilu karakteristična je značajka ovog proizvoda. Dakle, zaslon protiv insekata zauzima malo prostora dopuštajući optimalnu uporabu površine. Važno je da ni na koji način ne narušava funkcionalnost vrata i ne ometa vidljivost iznutra. Prednost ovog rješenja je mogućnost zasebne kontrole napetosti svakog užeta komarice, što jamči njezin stabilan raspored. MPH sustav karakterizira iznimno glatko kretanje, što njegovu uporabu čini vrlo jednostavnom i ne zahtijeva veliki napor. Osim toga, konstrukcija komarice omogućuje zaustavljanje u bilo kojem položaju. Prednost ovog rješenja također je nizak prag koji ne ometa prolaz korisnika. Komarica je izrađena od ekstrudiranog aluminija, što ju čini izdržljijom i otpornijom na vremenske uvjete, a osim toga može se lakirati u bilo kojoj RAL boji. Plisirana mreža protiv insekata Harmony dizajnirana je za nesmetan rad sa sustavima roleta Aluprof s vodilicama PPMO 53.
Konstrukcija mreže protiv insekata izrađena je od ekstrudiranog aluminija, što jamči njegovu trajnost i čvrstoću.
Mogućnost odvojene kontrole napetosti svake od užadi koji kontroliraju zaslon, što jamči njihov stabilan raspored.
Plisse mreža se slaže u cik-cak uzorak i skriva se u profil, što jamči znatnu uštedu prostora.
Mogućnost širine do 4 m.
Korištenje niskog praga omogućuje slobodan prolaz korisnika.
MPH - HARMONY
MPH sustav karakterizira iznimno glatko kretanje, što čini korištenje jednostavnim i ne zahtijeva puno truda. Osim toga, dizajn mreže protiv insekata omogućuje zaustavljanje u bilo kojem položaju. Prednost ovog rješenja je i nizak prag koji ne ometa prolaz korisnika.
Inteligentan dizajn i pažljivo odabrani materijali pružaju učinkovitu zaštitu od kukaca uz održavanje pristupa svjetlosti i zraku. Nabrana mreža protiv insekata Harmony je dizajnirana za nesmetan rad sa Aluprof sustavima roleta s vodilicama PPMO 53.
Veliki izbor boja unutar standardne RAL karte može zadovoljiti potrebe većine zahtjevnih kupaca. Premazi u boji izrađuju se Decoral i praškastim premazom, ovisno o zahtjevima kupaca.
Primarna djelatnost i specijalizacija tvrtke je proizvodnja i veleprodaja roleta, komarica, žaluzina i garažnih vrata.

ADDRESA SPLIT

Sičane 16
HR-21232 DICMO

RADNO VRIJEME SPLIT

Pon-Pet 7-15 h
Vikend: zatvoreno
ALUROL 2022 - izrada "Web Dizajn Radionica"

© Copyright protected

phone-handsetmapclockcrossmenu