MRS

FIKSNI KOMARNICI - MRS

Sustav fiksnog komarnika MRS savršena je zaštita od insekata. Okvir zaslona može se kombinirati s aluminijskim unutarnjim kutovima. Također možete birati između plastičnih vanjskih kutova, dostupnih u širokom rasponu boja. Sustav je kompatibilan s većinom profila prozora. Također nudimo unutarnji podesivi kut. Spojnice za montažu su dostupne u pet veličina. Profilni okvir izrađen je od čvrstog ekstrudiranog aluminijskog profila modernog dizajna, prekriven bojom u prahu. Profil dolazi u dvije verzije: s "perajom", prianja uz okvir prozora i bez "peraje", s džepom za četku brtve. MRS sustav nudi širok raspon mrežica za zaštitu od insekata, uključujući i antialergijske mrežice, što zahvaljujući posebnoj strukturi tkanja štiti od peludi, čelična mreža, koja je idealna zaštita od glodavaca, izdržljiva aluminijska mreža i mreža koja osigurava veću transparentnost u odnosu na one korištene u standardnoj ponudi. Novost u Alu Rol ponudi je komarnik MRSPZ za poluprozore, gdje je vanjska površina prozorskog krila strši izvan ravnine brtve. Ovo rješenje omogućuje ugradnju mreže protiv insekata u izvedbi s vanjskim ili unutarnjim kutom.
Okvir s unutarnjim podesivim kutom omogućava izradu komarnika nepravilnog oblika.
Okvir s unutarnjim kutom plus utor za četku u varijanti sa bočnim brtvljenjem.
Okvir sa plastičnim vanjskim kutem.
Okvir sa plastičnim vanjskim kutem, varijanta sa bočnim britvljenjem.
FIKSNI KOMARNIK MRS
Fiksni komarnik postavlja se na vanjsku stranu okvira prozora. Pomoću neinvazivne rotacijske kuke, komarnik se može brzo i jednostavno pričvrstiti i ukloniti, uz zadržavanje pune funkcionalnosti prozora.
Pametan dizajn i pažljivo odabrani materijali pružaju učinkovitu zaštitu od kukaca uz održavanje pristupa svjetlosti i zraka. Veliki izbor boja unutar standardne karte može zadovoljiti potrebe većine zahtjevnih kupaca. Obojeni premazi izrađuju se standardnim premazom ili Decoral folijom.
Primarna djelatnost i specijalizacija tvrtke je proizvodnja i veleprodaja roleta, komarica, žaluzina i garažnih vrata.

ADDRESA SPLIT

Sičane 16
HR-21232 DICMO

RADNO VRIJEME SPLIT

Pon-Pet 7-15 h
Vikend: zatvoreno
ALUROL 2022 - izrada "Web Dizajn Radionica"

© Copyright protected

phone-handsetmapclockcrossmenu