ALUMINIJSKE VANJSKE ŽALUZINE

EFEKTIVNA ZAŠTITA OD SUNČEVE SVJETLOSTI

Ugradnja žaluzina u fasadu vrlo je učinkovit način blokiranja sunca koji učinkovito štiti interijere od pregrijavanja dok osigurava ugodne optičke uvjete u prostoriji. Lamele sa regulacijom su tipična značajka ovih proizvoda, dajući korisnicima slobodu odabira kuta i nagiba. Istovremeno, estetski profil lamela i aluminijski strukturni elementi vodilica, daju fasadama suvremen, originalan izgled. Ovo također omogućuje stvaranje velikih konstrukcija, pa se vrlo često koristi za ekstenzivno ostakljenje. Kao rezultat toga, vanjske žaluzine se s izvrsnim učinkom koriste u javnim zgradama i stambenim objektima. Asortiman ALUPROF nudi sustav u tri varijante; predprozorski, podžbukni ili samonosivi.

LAMELE ZA ŽALUZINE C80 I Z90

ALUROLALUROL

Izbor boja RAL karta

Paleta boja lamela dostupna u ponudi zasigurno će zadovoljiti sve potrebe i najzahtjevnijih kupaca. Premazi u boji ekstrudiranih elemenata izrađuju se tehnikom praškastog lakiranja, što osigurava kvalitetu i trajnost proizvoda. Također, moguće ih je obojiti u bilo koju boju iz RAL palete kako bi ih uskladili s bojom prozorske stolarije ili fasade.
Gore prikazane boje služe samo u ilustrativne svrhe, a stvarni izgled može se razlikovati od boje prikazane na fotografijama.

* Označava boje najbliže RAL Classic, DB i VSR.

MODELI

MB-SR50N ZS

SKB - F

SKEF

SZF_BX
SZF_A
SZF_S
SZF_P
Primarna djelatnost i specijalizacija tvrtke je proizvodnja i veleprodaja roleta, komarica, žaluzina i garažnih vrata.

ADDRESA SPLIT

Sičane 16
HR-21232 DICMO

RADNO VRIJEME SPLIT

Pon-Pet 7-15 h
Vikend: zatvoreno
ALUROL 2022 - izrada "Web Dizajn Radionica"

© Copyright protected

phone-handsetmapclockcrossmenu