SZF/A

ALU VANJSKE ŽALUZINE

SZF/A
Ugradnja žaluzina u fasadu vrlo je učinkovit način blokiranja sunca koji učinkovito štiti interijere od pregrijavanja dok osigurava ugodne optičke uvjete u prostoriji. Lamele sa regulacijom su tipična značajka ovih proizvoda, dajući korisnicima slobodu odabira kuta i nagiba. Istovremeno, estetski profil lamela i aluminijski strukturni elementi vodilica, daju fasadama suvremen, originalan izgled. Ovo također omogućuje stvaranje velikih konstrukcija, pa se vrlo često koristi za ekstenzivno ostakljenje. Kao rezultat toga, vanjske žaluzine se s izvrsnim učinkom koriste u javnim zgradama i stambenim objektima. Asortiman ALUPROF nudi sustav u tri varijante; predprozorski, podžbukni ili samonosivi. Maksimalna dimenzija kada se koristi aluminijske vodilice je 4500 x 4000 mm (maks. površina 18 m2), a 3000 x 4000 mm odn. 4000 x 2500 mm (maks. površina 12 m2)1 kada se koristi čelično uže.

MODELI

SZF_A_C80_L
SZF_A_C80_P
SZF_A_Z90_L
SZF_A_Z90_P
SZF/A
Žaluzine su električno kontrolirane, što omogućuje slobodno podešavanje kuta lamela daljinskim upravljačem ili pametnim telefonom. Korištenje potpuno automatskog upravljačkog sustava, uključujući solarne senzore, omogućuje stalni nadzor položaja sunca i glatku kontrolu žaluzina, štiteći od pregrijavanja prostorije. Korištenje drugih elemenata automatizacije, kao što su senzori za kišu ili vjetar, zauzvrat može pružiti dodatnu zaštitu zazasjenjenje u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta.
Tekstilni elementi rolete izrađeni su od visokokvalitetnog poliestera i termički su stabilni, što jamči visoku otpornost na vremenske uvjete, rastezanje, habanje, kao i UV zrake i pojavu plijesni. Pletenica za ljestve je raspoređena uobliku broja 8, osigurava glatko klizanje. Osim toga, lamele 290 su opremlje posebnim mehanizmom koji osigurava manju visinu kutije. Tekstil je dostupan u sivoj i crnoj boji.
Paleta boja žaluzina dostupna u ponudi zasigurno će zadovoljiti sve potrebe i najzahtjevnijih kupaca. Premazi u boji ekstrudiranih elemenata su izrađene tehnikom praškastog lakiranja, što osigurava kvalitetu i trajnost proizvoda. Štoviše, moguće je obojiti lamele u bilo koju boju RAL palete i uskladiti ih s bojom prozorske stolarije ili fasade.
Primarna djelatnost i specijalizacija tvrtke je proizvodnja i veleprodaja roleta, komarica, žaluzina i garažnih vrata.

ADDRESA SPLIT

Sičane 16
HR-21232 DICMO

RADNO VRIJEME SPLIT

Pon-Pet 7-15 h
Vikend: zatvoreno

Zagreb

+385 (0) 98 9151 058
alurol@alurol.hr

ADDRESA ZAGREB

Zagrebačka ulica 2/B
HR - 10370 Dugo Selo - Velika Ostrna

RADNO VRIJEME ZAGREB

Pon-Pet 8-16 h
Vikend: zatvoreno
ALUROL 2022 - izrada "Web Dizajn Radionica"

© Copyright protected

phone-handsetmapclockcrossmenu