MPH DUAL

MPH DUAL
Harmonika sustav za zaštitu od insekata koji pripada obitelji HARMONY. Sustav je projektiran kao dvokrilna varijanta s mogućnošću izrade kutne mreže protiv insekata bez stupa. Zbog ovog rješenja proizvod se može koristiti na vratima terasa, čije dimenzije dosežu do 6 m širine i 2,7 m visine, kao i na sve popularnijim kutnim kliznim vratima tipa HS. Značajka MPH DUAL sustava je nabrana mreža koja, kada je zatvorena, tvori harmoniku, a zatim se skriva u bočnom profilu i zbog ovog rješenja omogućuje optimalno korištenje prostora. Mrežica je dostupna u nekoliko veličina, ovisno o potrebama može se rezati, čime se mreža prilagođava veličini stolarije. Štoviše, mreža je dostupna u dvije boje: sivoj i crnoj, što dopušta prilagodbu potrebama korisnika. MPH DUAL sustav karakterizira iznimno glatko kretanje, što njegovu upotrebu čini vrlo jednostavnom i ne zahtijeva mnogo truda. U ponudi su dostupne dvije veličine vodilica. Osim toga, konstrukcija mreže protiv insekata omogućuje zaustavljanje u bilo kojem položaju. Prednost ovog rješenja je niski prag, koji olakšava nesmetan prolaz. Konstrukcija komarnika izrađena je od ekstrudiranog aluminija, što ga čini izdržljivim i otpornim na vremenske uvjete, a uz to se može lakirati u bilo koju boju RAL-a. Nabrana mreža protiv insekata MPH DUAL radi sa sustavima roleta i podizno-kliznim balkonskim vratima MB-77HS dostupnim u našoj ponudi.
Konstrukcija mreže protiv insekata je izrađena od ekstrudiranog aluminija, koji jamči njezinu trajnost i čvrstoću.
Mogućnost odvojene kontrole napetosti svakog užeta mreže protiv insekata, jamči njezin stabilan raspored.
Sustav je dostupan kao dvokrilna varijanta s mogućnosću izrade kutnog komarnika bez stupa.
Nabrana mreža se pri zatvaranju slaže u cik-cak uzorak i skriva u bočnom profilu, što jamči znatnu uštedu prostora
MPH DUAL
MPH sustav karakterizira iznimno glatko kretanje, što čini korištenje vrlo jednostavno i ne zahtijeva puno truda. Osim toga, dizajn mreže protiv insekata omogućuje zaustavljanje u bilo kojem položaju. Prednost ovog rješenja je i nizak prag koji ne ometa prolaz korisnika.
Konstrukcija mreže protiv insekata izrađena je od ekstrudiranog aluminija, što je čini izdržljivom i otpornom na vremenske uvjete, a uz to se može lakirati u bilo koju boju.
Veliki izbor boja unutar standardne RAL karte može zadovoljiti potrebe većine zahtjevnih kupaca. Premazi u boji izrađuju se sljedećim metodama, ovisno o zahtjevima kupaca: praškasti premaz ili Decoral folija.
Primarna djelatnost i specijalizacija tvrtke je proizvodnja i veleprodaja roleta, komarica, žaluzina i garažnih vrata.

ADDRESA SPLIT

Sičane 16
HR-21232 DICMO

RADNO VRIJEME SPLIT

Pon-Pet 7-15 h
Vikend: zatvoreno
ALUROL 2022 - izrada "Web Dizajn Radionica"

© Copyright protected

phone-handsetmapclockcrossmenu