SKB STYROTERM

SKB STYROTERM
SKB STYROTERM je visokotehnološko rješenje, koje je stvoreno prvenstveno s ciljem da poboljša energetsku bilansu zgrade. Glavni element ovog sistema je kutija za rolete, koja je izrađena od visokokvalitetnog materijala sa vrlo dobrim termičkim svojstvima i dolazi u dvije veličine. Istraživanje u renomiranom istraživačkom institutu IFT ROSENHEIM pokazalo je da predloženo rješenje ima izuzetno visoku toplinsku propusnost koeficijenta (Usb već od 0,40 W/m²K), koji sistem stavlja na prvo mjesto između ostalih proizvoda ove vrste. SKB STYROTERM sistem pripada porodici nadprozorskih roleta, koje se montiraju na okvir prozora pomoću adaptivnog profila. Ovi profili su kompatibilni sa većinom profila za prozore ili vrata od drvene, aluminijumske i pvc stolarije. Upotreba ove vrste konstrukcije omogućava njegovu ugradnju kako u novoizgrađene objekte, tako i u one koje su već postoje prilikom zamjene prozorske stolarije. Prednost novog rješenja je također mogućnost odabira revizije iznutra ili izvana. Rolete u sistemu SKB STYROTERM mogu se opremiti sa komarnicima ugrađenim u kutiju. Zahvaljujući upotrebi snap-on tehnologije sustav je brz i jednostavan za ugradnju.

MODELI

SKB-RA

SKB-RI

SKB STYROTERM
Roletama se može upravljati ručno ili pomoću električnog pogona spojenog na upravljački sustav radi lakšeg korištenja. Aluprof također nudi inteligentno upravljanje koje omogućuje upravljanje roletama s gotovo bilo kojeg mjesta, koristeći pametni telefon, tablet ili računalo.
SKB STYROTERM rolete su izuzetno svestrano rješenje. Zimi sistem smanjuje gubitak topline kroz prozore i vrata, dok ljeti štiti prostorije protiv pregrijavanja. Ovo omogućava značajne uštede do 30% godišnje. Štoviše, zbog svoje integracije sa mrežom protiv insekata, pruža barijeru koja štiti unutrašnjost kuće od prisustva dosadnih insekata.
Zahvaljujući širokoj paleti boja, izvrstan su ukrasni element koji pristaje uz izgled zgrade. Izrađene od visokokvalitetnih limova, komponente sustava karakterizira visoka otpornost na habanje i vremenske uvjete.
Primarna djelatnost i specijalizacija tvrtke je proizvodnja i veleprodaja roleta, komarica, žaluzina i garažnih vrata.

ADDRESA SPLIT

Sičane 16
HR-21232 DICMO

RADNO VRIJEME SPLIT

Pon-Pet 7-15 h
Vikend: zatvoreno

Zagreb

+385 (0) 98 9151 058
alurol@alurol.hr

ADDRESA ZAGREB

Zagrebačka ulica 2/B
HR - 10370 Dugo Selo - Velika Ostrna

RADNO VRIJEME ZAGREB

Pon-Pet 8-16 h
Vikend: zatvoreno
ALUROL 2022 - izrada "Web Dizajn Radionica"

© Copyright protected

phone-handsetmapclockcrossmenu