MRP

ŠIBER KOMARNICI - MRP

Sustav šiber komarnika štiti unutrašnjost od insekata i koristi se na velikim staklenim balkonskim površinama, terasama i verandama. Zaslon se pomiče duž gornje i donje vodilice. U donjem dijelu šibera nalazi se tračnica koja omogućuje glatko podešavanje svakog kuta elementa. Dodatno pojačanje, montirano pomoću spojnica, omogućuje izradu većih dimenzija okvira. Profili okvira i vodilica izrađeni su od čvrstog ekstrudiranog aluminijskog profila moderanog dizajna, prekrivenog premazom koji karakterizira visoka otpornost na habanje i vremenske utjecaje. Oblik glavnog profila eliminira potreba za dodatnim držačima. Zahvaljujući upotrebi niskih vodilica, ovo savršeno funkcionira s kliznim vrata s takozvanim niskim pragom.
Mogućnost korištenja trostruke konfiguracije sustava.
Mogućnost postavljanje otvarajućeg elementa protiv pada.
Okvir i pomični elementi postavljaju se pomoću unutarnjih kutova, koje karakterizira trajnost i kvaliteta.
Dodatno pojačanje se instalira pomoću snap-fit veze. To omogućuje brz i jednostavan način za povećanje površine krila.
Svi pomični elementi imaju četkice.
Rješenje s niskom vodilicom čini ovaj proizvod kompatibilnim s kliznim vratima s niskim pragom.
MRP
Šiber se montira izravno na okvir vrata ili na dovratnik. Širok izbor vodilica omogućuju ugradnju na sve vrste prozora i vrata s zajamčenom kompatibilnošću bez sudara s vanjskim roletama.
Inteligentan dizajn i pažljivo odabrani materijali pružaju učinkovitu zaštitu od kukaca uz pristup svjetlosti i zraku. Svaki pomični element je dodatno zabrtvljen četkicama. Sustav također koristi kočnicu za usporavanje pomicanje i odbojnik, koji ograničava pomicanje kliznog elementa. Veliki izbor boja unutar standardne karte može zadovoljiti potrebe većine zahtjevnih kupaca. Obojeni premazi izrađuju se standardnim premazom ili Decoral folijom.
Primarna djelatnost i specijalizacija tvrtke je proizvodnja i veleprodaja roleta, komarica, žaluzina i garažnih vrata.

ADDRESA SPLIT

Sičane 16
HR-21232 DICMO

RADNO VRIJEME SPLIT

Pon-Pet 7-15 h
Vikend: zatvoreno
ALUROL 2022 - izrada "Web Dizajn Radionica"

© Copyright protected

phone-handsetmapclockcrossmenu