SZF-BX1

Alu Vanjske Žaluzine

SZF-BX1
Podžbukna verzija žaluzina dizajnirana je uglavnom za jednostavnost i brzu ugradnju u novoizgrađene objekte. Zbog načina ugradnje vrijedno je razmotriti mogućnost korištenja ove vrste rješenja već u fazi projektiranja zgrade. Kutija je izrađena od savijenog aluminijskog lima. Može biti postavljena žbuknom podlogom sa obije strane. Stražnja žbukna podloga omogućuje izolaciju nadvoja od 2 cm. Prednji, s druge strane, omogućuje izvođenje gipsanih radova bilo kojim završnim materijalom. Sustav ima namjenske vodilice koje olakšavaju montažu gipsa u dvije veličine. Dostupne su dvije vrste lamela "C" i "Z" od profiliranog aluminija. Prvi su s obje strane okrenuti prema unutra, što jamči krutost i otpor vjetra. Osim toga, imaju raspon rotacije od 0-180 stupnjeva. S druge strane, letvice u obliku slova z pružaju potpunije zasjenjenje a zbog njihovog dizajna dodatno su opremljeni posebnom brtvom za zvučnu izolaciju. oni imaju raspon rotacije od 0-90 stupnjeva. Maksimalne dimenzije: 4500 x 4000 mm (maks. površina 18 m2).
Brza i jednostavna montaža

MODELI

SZF_BX1_C80_P

SZF_BX1_Z90_P

SZF-BX1
žaluzine su električno kontrolirane, što omogućuje slobodno podešavanje kuta lamela daljinskim upravljačem ili pametnim telefonom. Korištenje potpuno automatskog upravljačkog sustava, uključujući solarne senzore, omogućuje stalni nadzor položaja sunca i glatku kontrolu žaluzina, štiteći od pregrijavanja prostorije. Korištenje drugih elemenata automatizacije, kao što su senzori za kišu ili vjetar, zauzvrat može pružiti dodatnu zaštitu zazasjenjenje u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta.
Tekstilni elementi rolete izrađeni su od visokokvalitetnog poliestera i termički su stabilni, što jamči visoku otpornost na vremenske uvjete, rastezanje, habanje, kao i UV zrake i pojavu plijesni. Pletenica za ljestve je raspoređena uobliku broja 8, što osigurava glatko klizanje. Osim toga, lamele z90 su opremlje posebnim mehanizmom koji osigurava manju visinu kutije. Tekstil je dostupan u sivoj i crnoj boji.
Paleta boja žaluzina dostupna u ponudi zasigurno će zadovoljiti sve potrebe i najzahtjevnijih kupaca. Premazi u boji ekstrudiranih elemenata su izrađene tehnikom praškastog lakiranja, što osigurava kvalitetu i trajnost proizvoda. Štoviše, moguće je obojiti lamele u bilo koju boju RAL palete i uskladiti ih s bojom prozorske stolarije ili fasade.
Primarna djelatnost i specijalizacija tvrtke je proizvodnja i veleprodaja roleta, komarica, žaluzina i garažnih vrata.

ADDRESA SPLIT

Sičane 16
HR-21232 DICMO

RADNO VRIJEME SPLIT

Pon-Pet 7-15 h
Vikend: zatvoreno
ALUROL 2022 - izrada "Web Dizajn Radionica"

© Copyright protected

phone-handsetmapclockcrossmenu