MPH VERTI

MPH VERTI
Plisse sustav komarnika MPH HARMONY VERTI nadopunjuje ponudu plisse komarnika dizajniranih prvenstveno za ugradnju na prozore i krovne prozore. Korištenje posebne nabrane mreže, koja se pri zatvaranju slaže u cik-cak uzorak i skriva u gornjem profilu je karakteristično obilježje ovog proizvoda. Glavna prednost novog sustava je mogućnost zatezanja svakog od užeta koji vodi mrežu za zaštitu od insekata, što omogućuje njezin precizan i ravnomjeran raspored. Dostupna je u nekoliko veličina, tzv. kompleta, koji se ovisno o potrebama, može rezati simetrično, prilagođavajući tako harmoniku veličini prozora. Zatvaranje i otvaranje mreže protiv insekata je vrlo jednostavno i glatko, zahvaljujući sustavu opruga ugrađenih u donji profil. Elementi za zatezanje estetski su skriveni pod posebnim maskirnim profilom, koji se može odvojiti i pričvrstiti u bilo koje vrijeme. Vodilice mreže protiv insekata, zahvaljujući dizajniranom udubljenju, omogućuju praktično otvaranje izatvaranje. Također je moguće zaustavljanje mreže protiv insekata u bilo kojem trenutku. Konstrukcija komarnika je izrađena od ekstrudiranog aluminija jamči njegovu trajnost, a temelji se u velikoj mjeri na komponentama sustava MPH HARMONY. Maksimalna veličina je 2300x2000 mm.
Konstrukcija komarnika je izrađena od ekstrudiranog aluminija koji osigurava njegovu stabilnost i otpornostna vremenske uvjete.
Mogućnost odvojene kontrole napetosti užeta komarnika jamči njegovo stabilno kretanje.
Posebno dizajnirano udubljenje u kliznom profilu dopušta praktično otvaranje i zatvaranje komarnika.
Zatezni elementi u obliku sustava opruga estetski su skriveni ispod posebnog maskirnog profila, koji može se odvojiti i učvrstiti u bilo koje vrijeme.
MPH VERTI
Vodilice mreže protiv insekata, zahvaljujući dizajniranom udubljenju, omogućuju praktično otvaranje i zatvaranje. Osim toga, sustav opruga omogućuje korištenje mrežoe protiv insekata bez napora. A zahvaljujući svom pametnom dizajnu, također je moguće zaustaviti mrežu protiv insekata u bilo kojem trenutku.
Konstrukcija mreže protiv insekata izrađena je od ekstrudiranog aluminija, što jamči njegovu trajnost i čvrstoću. Sustav je prvenstveno dizajniran za ugradnju na prozore i krovne prozore.
Veliki izbor boja unutar standardne RAL karte može zadovoljiti potrebe većine zahtjevnih kupaca. Premazi u boji izrađuju se sljedećim metodama: praškasti premaz ili Decoral.
Primarna djelatnost i specijalizacija tvrtke je proizvodnja i veleprodaja roleta, komarica, žaluzina i garažnih vrata.

ADDRESA SPLIT

Sičane 16
HR-21232 DICMO

RADNO VRIJEME SPLIT

Pon-Pet 7-15 h
Vikend: zatvoreno
ALUROL 2022 - izrada "Web Dizajn Radionica"

© Copyright protected

phone-handsetmapclockcrossmenu