SCREEN ZIP

SCREEN - VANJSKA SJENILA

SkyRoll ZIP - SRS90-SP
Sustav najnovije generacije je dizajniran za zasjenjenje soba s velikim ostakljenim površinama. Izuzetno je inovativan zbog korištenja tehnologija posuđenih od mehanizama zatvarača na rubovima tkanine. Posebno dizajnirane dvostrane vodilice su stoga izravno integrirane u tkaninu, koja jamči maksimalno brtvljenje i zaštitu od insekata. U dodatku, korištena je otopina koja osigurava da je tkanina pravilno zategnuta i čvrsto smještena u vodilici, što je posebno štiti od udarnih vjetrova. Proizvod je dostupan u predprozorskim, podžbuknim i nadprozorskim varijantama. Ovisno o verziji odabranog proizvoda, ponuda uključuje elemente od aluminijskog lima, PVC-a i li ekstrudiranog aluminija. Korištenje potonjeg materijala osigurava trajnost i čvrstoću tijekom godina korištenja, a također omogućuje bojanje u bilo koju RAL boju i usklađivanje sjenila sa prozorskom stolarijom odnosno fasadom zgrade. Za razliku od ostalih proizvoda ove vrste dostupnih na tržištu, SkyRoll Zip je opremljen teleskopskom ručkom koja osigurava jednostavno i brzu montaža, demontaža sustava i pristup servisnom otvoru. Ručna kontrola nije moguće. Maksimalna dimenzija je 5000 x 5000 mm (16 m2).
SCREEN ZIP
Zaslon je električno kontroliran, što omogućuje praktičan rad proizvoda. Korištenje potpuno automatskog sustava upravljanja, uključujući solarne senzore, omogućuje konstantni nadzor položaja sunca i glatko kontrolira rolete, štiteći protiv pregrijavanja prostorije. Korištenje ostalih elemenata vremenske automatizacije, kao npr. senzora za kišu ili vjetar, mogu pružiti dodatnu zaštitu u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta.
Ponuđeni zaslonski sustavi pružaju savršenu ravnotežu između svjetla i sjene, također, mogu biti bezvremenski dekorativni element zgrade. Specijalne tkanine koji se koriste u sjenilu, zbog svojih refleksivnih, propusnih i upijajućih svojstava, zaustavljaju efekt staklenika unutar prostorije, te pomažu u održavanju konstantne, udobne temperature, uz održavanje jasnog pogleda prema van.
Primarna djelatnost i specijalizacija tvrtke je proizvodnja i veleprodaja roleta, komarica, žaluzina i garažnih vrata.

ADDRESA SPLIT

Sičane 16
HR-21232 DICMO

RADNO VRIJEME SPLIT

Pon-Pet 7-15 h
Vikend: zatvoreno

Zagreb

+385 (0) 98 9151 058
alurol@alurol.hr

ADDRESA ZAGREB

Zagrebačka ulica 2/B
HR - 10370 Dugo Selo - Velika Ostrna

RADNO VRIJEME ZAGREB

Pon-Pet 8-16 h
Vikend: zatvoreno
ALUROL 2022 - izrada "Web Dizajn Radionica"

© Copyright protected

phone-handsetmapclockcrossmenu