BGR

ROLO GARAŽNA VRATA - BGR

Rolo garažna vrata savršeno su rješenje, kako za novogradnje, tako i za garaže postojeće zgrade. Ona predstavljaju osiguranje za građevinske otvore, garaže, skladišne i maloprodajne objekte protiv neovlaštenog pristupa i vremenskih uvjeta. Ovisno o dimenzijama i uvjetima, moguća je ugradnja garažnih vrata na konzoli i u kutiji. Lamele garažnih vrata su većinom punjene pjenom, izrađene su od visokokvalitetnog aluminijskog lima, s dvoslojnim PU/PA premazom boje. Ovaj premaz karakterizira visoka otpornost na habanje i vremenske utjecaje. Ekstrudirani profili garažnih vrata vrlo su izdržljivi i otporni. Dostupni su i u svim bojama iz RAL karte.

MODELI

BGR-SK
BGR-SKO-P
BGR-KNB
BGR
Pravi izbor garažnih vrata uglavnom ovisi o našim zahtjevima vezanim uz proizvod. Ako želimo da bude motoriziran i zauzima minimalni prostor, trebali bismo odabrati rolo garažna vrata. Zahvaljujući svojoj svestranosti, rolo vrata se mogu ugraditi u postojeće zgrade i novogradnje. Njegova je posebna prednost to što štedi prostor jer se vrata mogu otvoriti okomito. To će posebno cijeniti oni koji nemaju veliki prilaz ili parkiraju automobil izravno na ulicu. Podignuta roleta ne ograničava vidljivost, što uvelike utječe na sigurnost vozača. Alu Rol nudi motorna garažna vrata. 
Ova vrsta vrata nije samo praktična za korištenje, već je i sigurna. Korištenje električnog pogona omogućuje korištenje mehanizma za daljinsko upravljanje. Radio kontrola omogućuje vam otvaranje i zatvaranje vrata pomoću daljinskog upravljača, bez potrebe da izlazite iz automobila. To ćete posebno cijeniti navečer, po kiši ili zimi. Vrata su opremljena i uređajem za zaštitu od pada. Osim toga, mogu se koristiti i brojni zaštitni mehanizmi, poput fotoćelije ili sigurnosnog uređaja na zatvaračima rubova.
Primarna djelatnost i specijalizacija tvrtke je proizvodnja i veleprodaja roleta, komarica, žaluzina i garažnih vrata.

ADDRESA SPLIT

Sičane 16
HR-21232 DICMO

RADNO VRIJEME SPLIT

Pon-Pet 7-15 h
Vikend: zatvoreno
ALUROL 2022 - izrada "Web Dizajn Radionica"

© Copyright protected

phone-handsetmapclockcrossmenu