BPR

GARAŽNA ROLO VRATA

BPR
Industrijska vrata predstavljaju sigurnost za građevinske otvore, industrijske šupe, skladišne ​​i maloprodajne objekte protiv neovlaštenog pristupa i vremenskih uvjeta. Koriste se i kao unutarnja vrata. Lamele za vrata izrađene su od PE 100 – ekstrudiranih aluminijskih profila. Oblik i debljina njihovih stranica dizajnirano je na način da se zavjesa učini stabilnom i otpornom na mehanička djelovanja. Profili i vodilice su premazani s prahom u širokom spektru RAL boja. Zavjesa je namotana na čeličnu osovinu za namotavanje postavljena na konzole koje su njezini oslonci i ležaj.

GARAŽNA ROLO VRATA BPR

BPR-KNJ - GARAŽNA VRATA

BPR-KNS - GARAŽNA VRATA

GARAŽNA ROLO VRATA
BPR
Industrijska vrata mogu se ugraditi kako u postojeće objekte tako i u novoizgrađene. Vratima se upravlja prekidačem koji se nalazi unutar zgrade. Ovisno o Vašim potrebama, možete koristiti radio kontrolu ili druge odabrane kombinacije kontrola koje će poboljšati jednostavnost korištenja proizvoda.
U skladu s važećim propisima, garažna vrata dolaze opremljena sa uređjajem za zaštitu od pada. Također mogu biti opremljena zaštitom od gnječenja kod zatvaranje i set fotoćelija. U slučaju nestanka struje, vrata se mogu otvoriti pomoću ručnog pogona. Elektromagnetski pogon kočnica s vješalicama za blokiranje, učinkovito osjeća svaki pokušaj podizanja zavjese.
Veliki izbor boja unutar standardne RAL karte može zadovoljiti potrebe većine zahtjevneih kupaca.
Primarna djelatnost i specijalizacija tvrtke je proizvodnja i veleprodaja roleta, komarica, žaluzina i garažnih vrata.

ADDRESA SPLIT

Sičane 16
HR-21232 DICMO

RADNO VRIJEME SPLIT

Pon-Pet 7-15 h
Vikend: zatvoreno

Zagreb

+385 (0) 98 9151 058
alurol@alurol.hr

ADDRESA ZAGREB

Zagrebačka ulica 2/B
HR - 10370 Dugo Selo - Velika Ostrna

RADNO VRIJEME ZAGREB

Pon-Pet 8-16 h
Vikend: zatvoreno
ALUROL 2022 - izrada "Web Dizajn Radionica"

© Copyright protected

phone-handsetmapclockcrossmenu