SDZ

UGRADBENI SUSTAVI

SDZ
SDZ sustav, poznat kao tradicionalni sustav roleta, uglavnom je namijenjen za korištenje u postojećim zgradama. Ovo je savršeno rješenje u slučaju renoviranja, kada je potrebno zamijeniti stare rolete. Također, ovaj sustav često se koristi u novoizgrađenim zgradama. U fazi projektiranja zgrade, arhitekti pružaju mogućnost
zamjene roleta nakon višegodišnjeg rada. Posebno dizajniran SDZ sustav omogućuje brzu i neinvazivnu instalaciju proizvoda na postojeću površinu. Aluprof nudi mnoge varijante konstrukcije sustava. Lamele rolete se sastoje od profila izrađenih od visokokvalitetnih limova prekrivenih dvoslojnim PU/PA bojama koje su vrlo otpornih na habanje i vremenske uvjete. Postoji i mogućnost korištenja PVC profila. Ovisno o željama korisnika, rolete se mogu kontrolirati ručno ili električnim pogonom preko zidnog odašiljača i daljinskog upravljača. Pametno upravljanje putem računala, tableta ili pametnog telefona također je opcija. Veliki izbor boja (standardna karta za profile PA) će zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih kupaca.

UGRADBENI SUSTAV SDZ

KONFIGURACIJE

UGRADBENI SUSTAVI
SDZ
Roletama se može upravljati ručno ili pomoću električnog pogona spojenog na upravljački sustav radi lakšeg korištenja. Aluprof također nudi inteligentno upravljanje koje omogućuje upravljanje roletama s gotovo bilo kojeg mjesta, koristeći pametni telefon, tablet ili računalo.
Aluprof nudi više varijanti konstrukcije sustava, ovisno o komponentama koje se koriste tako da odgovaraju funkcionalnosti roleta i načinu ugradnje.
Zahvaljujući širokoj paleti boja, izvrstan su ukrasni element koji pristaje uz izgled zgrade. Izrađene od visokokvalitetnih limova, komponente sustava karakterizira visoka otpornost na habanje i vremenske uvjete.
Primarna djelatnost i specijalizacija tvrtke je proizvodnja i veleprodaja roleta, komarica, žaluzina i garažnih vrata.

ADDRESA SPLIT

Sičane 16
HR-21232 DICMO

RADNO VRIJEME SPLIT

Pon-Pet 7-15 h
Vikend: zatvoreno

Zagreb

+385 (0) 98 9151 058
alurol@alurol.hr

ADDRESA ZAGREB

Zagrebačka ulica 2/B
HR - 10370 Dugo Selo - Velika Ostrna

RADNO VRIJEME ZAGREB

Pon-Pet 8-16 h
Vikend: zatvoreno
ALUROL 2022 - izrada "Web Dizajn Radionica"

© Copyright protected

phone-handsetmapclockcrossmenu